Tidpunkten för en värmepump har aldrig varit bättre!

  • Välj en av våra klimatvänliga värmepumpar
  • Dra nytta av våra finansieringsalternativ nu
  • Njut av ökad energieffektivitet
  • Sänk dina uppvärmningskostnader och klimatavtryck
Hitta en återförsäljare

Att investera i en framtidssäker värmepump lönar sig två gånger!

Det är värdefullt för klimatet och framför allt för dig: få en ny, kostnadseffektiv värmepump och dra nytta av förmånlig finansiering! Tidpunkten har aldrig varit mer gynnsam. Så varför vänta?

Dessutom minskar din nya värmepump både koldioxidutsläpp och energikostnader. Den använder upp till 75% av energin direkt från miljön. Detta är det bästa tillfället att göra ett stort bidrag till klimatskyddet. Och det är dags att göra en förändring: för närvarande har uppvärmning och varmvattenförsörjning en stor påverkan på klimatet.

Låna upp till 100 % av värmepumpsköp

Tillsammans med Ecster AB erbjuder vi för privatpersoner finansieringen av ditt värmepumpsköp med en rörlig ränta på 2,95 % för närvarande.

Låt din investering betala sig själv genom att hitta en månadskostnad som motsvarar den energiförbrukning som din värmepump kommer att ge dig.

Finansieringen är flexibel och kan när som helst förtidslösas utan extra kostnader. Finansiering av värmepumpsköp

Aktuell fördelning av koldioxidutsläpp i Sverige*

Här är den bästa chansen för dig att göra något för klimatet. För närvarande genererar uppvärmning och varmvatten den största andelen koldioxidutsläpp per hushåll.

*Källa: Naturvårdsverket (hushållsrelaterade koldioxidutsläpp per capita) 02/2018

Allt handlar om värmepumpar

De är kostnadseffektiva, klimatvänliga och framtidssäkra. Här hittar du mer information och intressanta insikter om det mest hållbara sättet att värma upp: värmepumpar.

Nybyggnad

Man kan säga: ett nytt hem för dig, en ny chans för klimatet. Tack vare deras klimatvänliga drift har värmepumpar med rätta blivit standarden i nybyggnationer.

Modernisering

Det perfekta valet för ditt moderniseringsprojekt: att byta till värmepumpsteknik är värdefullt både för din plånbok och för klimatet.

Det handlar om värmepumpar

Funktionalitet, hållbarhet, kostnader - vi har sammanställt all viktig och intressant information om värmepumpar åt dig.

Låt oss hitta din individuella värmepumpslösning tillsammans!

Ett hållbart beslut: värmepumpar

Genom att säkerställa låga koldioxidutsläpp bidrar värmepumpar ett stort bidrag till klimatskyddet.

Med en värmepump sparar du uppvärmningskostnader genom att generera upp till 75% av erforderlig energi kostnadsfritt - direkt från luft, vatten eller mark

Den obegränsade energin från miljön gör dig oberoende - hållbar användning av egenproducerad el genom en uppgradering med solceller bidrar ännu mer

Varför är det inte värt att vänta längre:

Vi kan alla göra ett anmärkningsvärt bidrag till klimatskyddet. Vissa kan till exempel inte klara sig utan sin älskade bil, men istället bidra mycket med sin klimatvänliga uppvärmning. Titta på hela historien nu!

Låt oss hitta din individuella värmepumpslösning tillsammans!