Byggd för att hålla. Precis som ditt hem.

Varför vänta? Välj Vaillants värmepumpar redan i dag och njut av den höga kvaliteten under en lång tid framöver.

Hållbar kvalitet med långsiktiga fördelar – för både dig och miljön

Nybygge eller renovering – det spelar faktiskt ingen roll. Oavsett vad du har på gång kan du vara säker på att Vaillants produkter håller absolut högsta kvalitet. Vilket gör att du kan njuta av fördelarna riktigt länge. Och du, en produkt som håller länge är ett hållbart val, så när du väljer våra produkter gör du även miljön en tjänst. Det är tack vare alla tester som produkterna genomgår som vi kan garantera en kvalitet utöver det vanliga.

Våra höga kvalitetskrav innebär att vi hela tiden kan ta nya steg i utvecklingen. Ett tydligt bevis på detta är att våra värmepumpar och miljövänliga köldmedier nu gör det möjligt att renovera ännu mer hållbart än tidigare. Vi jobbar dessutom kontinuerligt med att optimera produkterna för att du ska få största möjliga glädje av dem. Som den tysta driften – vilket vi är säkra på att även dina grannar kommer att gilla.

Robust

Renovering

Ljudlöst

Robust

Pålitlig mot vind och regn

Tack vare material av högsta kvalitet – kan vi garantera att våra produkter håller riktigt länge. För att förhindra korrosion är de dessutom trippelskyddade mot skadlig miljöpåverkan. Alla ytor är såväl galvaniserade som nanobehandlade och pulverlackerade.

Renovering

För klimatvänlig renovering

Luft/vatten värmepumpar är idag det naturliga valet vid renovering och modernisering. Tack vare det naturliga köldmediet R290 och dess höga framledningstemperatur kan aroTHERM plus även förse byggnader som redan har radiatorer med både värme och varmvatten.

Ljudlöst

Njut av tystnaden

Material av högsta kvalitet med låg vibrationsgrad, en specialtillverkad filt för ljudisolering och en stor tyst fläkt – bara några av alla innovationer bakom vårt Sound Safe System. Allt detta gör att värmepumparna från Vaillant är bland de tystaste på marknaden.

Extrema tester. För extrem hållbarhet.

Visste du att våra produkter genomgår över 300 tester, vid mer än 180 toppmoderna teststationer, på nio olika laboratorier? För att säkerställa absolut högsta kvalitet genomförs alla tester på nya Johann Vaillant Technology Center – och vi lovar att produkterna verkligen sätts på prov.

Hållbarhet i praktiken: våra 6 gröna regler

Gratis rådgivning från våra experter!

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi.

Dina kontaktuppgifter

Det uppstod ett fel när du skickade din data

Vi är här för att hjälpa dig – oavsett om du redan har bestämt dig eller har fler frågor om våra produkter.

Allt du behöver göra är att fylla i dina kontaktuppgifter så blir du kontaktad av oss inom 24 timmar. Rådgivningen är inte bindande.