Hitta
Kontakta oss
Hitta din Vaillant-partner

Vaillant välkomnar nya partners på Nordbygg

Den 23–26 april äger en av Nordens största mässor rum när Nordbygg går av stapeln i Stockholm. Vaillant finns på plats för att berätta om vad det innebär att vara partner till företaget och vilka fördelar man tar del av.

I gröna monter A20:43 möter du Martin, Edward, Christian och Thony från Vaillant när hela branschen samlas under fyra intensiva dagar. Mer än 300 programpunkter finns att ta del av och cirka 900 utställare att besöka.

– Vi ser det som en självklarhet att Vaillant ska vara en del av Nordbygg och visa upp vilka möjligheter man får när man väljer att ingå partnerskap med oss, säger Thony Sundberg, Country Manager Sverige.

Thony Sundberg, Country Manager Sverige

Partnerskapet innebär att man får tillgång till bland annat, vägledning, rådgivning, beräkning och ett omfattande utbildningsprogram. Utbildningsprogrammet som kallas Vaillant Academy innehåller såväl fysiska som digitala utbildningar, snabba how-to videos, e-learning och simulatorer.

Dessutom erbjuds ett lojalitetsprogram där man som partner får betalt i poäng för varje värmepump säljs, poäng som sen kan lösas in mot en stor bredd av produkter.

- Listan på vad som erbjuds till våra partners är lång och en av de mest uppskattade är att vi har en marknadsavdelning som står redo att hjälpa till med såväl utformning av annonser som bildekorationer när våra partners har det behovet, berättar Thony stolt.


Framtidens uppvärmning

Vaillant är en av världens största tillverkare av värmesystem och har en produktportfölj som innehåller såväl luft/vatten-värmepumpar som bergvärmepumpar och elpannor. Företaget var också en av de första i branschen med det klimatvänliga köldmediet R290 och håller sig fortsatt i framkant även de kommande åren, berättar säljchefen.

- Det är planerat ett flertal produktlanseringar de närmsta åren, där Vaillant än en gång kommer visa att vi har en naturlig plats i framtidens uppvärmning. Något vi gärna pratar mer om när vi ses i montern, avslutar Thony.


Läs mer om oss

Varför Vaillant

Vaillant för proffs