Hitta
Kontakta oss
Hitta din Vaillant-partner

Nyheter från Vaillant – om produkter, nya medarbetare och branschen i allmänhet

inga resultat funna

Vaillant välkomnar nya partners på Nordbygg

Den 23–26 september äger en av Nordens största mässor rum när Nordbygg går av stapeln i Stockholm. Vaillant finns på plats för att berätta om vad det innebär att vara partner till företaget och vilka fördelar man tar del av.

Från historiska milstolpar till framtidens uppvärmning

Följ med oss på en resa genom 150 år av Vaillant och få en inblick hur vi fortsätter forma framtidens uppvärmning.

Hans förmåga att överbrygga klyftan mellan människor och teknik ger resultat

Ett starkt driv och en god människokännare: Vaillant Nordics VD Per Stryhn fyller 50 år den 10 oktober.

Ny framtidssäkrad utbildningsplattform från Vaillant

I takt med att Vaillants försäljning av värmepumpslösningar växer, ökar efterfrågan på utbildning i hur man installerar och utför service på produkterna korrekt. Därför har Vaillant skapat ett utbildningsuniversum - där du som Certified Vaillant Partner kan få skräddarsy ditt helt egna utbildningsprogram.

Poul Erik Anthonisen ska hjälpa Vaillant att växa ännu mer i Norden

Vaillant Nordics nya försäljningschef Poul Erik Anthonisen har lång erfarenhet av försäljning i Norden och ser fram emot att bidra till företagets fortsatta tillväxtresa inom försäljning av värmepumpslösningar.

Nytt huvudkontor blir basen för Vaillants fortsatta tillväxtresa i Sverige

Vaillant, världsledande företag inom värmelösningar, fortsätter att ta marknadsandelar i Sverige. Såväl varumärkeskännedom som försäljning har fördubblats det senaste året och antalet medarbetare ökar stadigt.

Vaillant Group lanserar sitt första egna skogsplanteringsprojekt i Costa Rica

Vaillant Group har lanserat sitt första egna skogsplanteringsprojekt i norra Costa Rica. Målsättningen med projektet är att fånga upp företagets återstående koldioxidutsläpp med egna skogar under de kommande decennierna.

Vaillant Group med medarbetare skänker 255 000 euro till Ukraina

Kriget i Ukraina orsakar ett ofattbart stort lidande för lokalbefolkningen och särskilt hårt drabbade är barn och familjer. Vaillant Group har därför genomfört en intern insamlingskampanj där samtliga medarbetare kunde skänka en gåva till vår mångåriga partner SOS Barnbyar.

Ladda mer