Hitta
Kontakta oss
Hitta din Vaillant-partner
"Det är det bästa vi gjort" - Maria och Emil fick ner sin elförbrukning med 30 procent efter att ha installerat en Vaillant värmepump.

Välkommen till Vaillant – en av världens ledande tillverkare av värmepumpar

I snart 150 år har vi utvecklat effektiva uppvärmningslösningar som världen över skapat sköna och gynnsamma inomhusklimat. Våra värmepumpar har dessutom utvecklats för nordiska förhållanden där skillnaden mellan sommar och vinter ofta är stor.

Det finns många anledningar till att våra värmepumpar ofta blir ”Bäst i test” i oberoende undersökningar. Den höga kvaliteten är en, den låga ljudnivån en annan. Men den kanske viktigaste egenskapen är effektiviteten – eftersom den sänker energikostnaden vilket är gynnsamt för både plånboken och miljön.

Våra värmepumpar produceras i Europa och genomgår över 100 olika tester i vårt tyska produktutvecklingscenter, där vi analyserar allt från ljudnivå och hållbarhet till olika klimatförhållanden.

Här kan du läsa vad några av våra kunder tyckerSå mycket energi sparade vi.

Våra högkvalitativa värmepumpar

Med material av högsta kvalitet kan vi garantera att våra robusta värmepumpar håller riktigt länge. För att klara det nordiska klimatet, är de trippelskyddade mot miljöpåverkan och ytorna är såväl galvaniserade som nanobehandlade och pulverlackerade.

Våra energieffektiva värmepumpar är det perfekta valet för nya och befintliga byggnader. Då vi använder det naturliga köldmediet R290 kan du nu med vår aroTHERM plus renovera ännu mer miljövänligt än tidigare. Läs mer om R290Den nya standarden.

Vi garanterar att reservdelar finns tillgängliga i upp till 15 år efter installationen och erbjuder serviceavtal där våra erfarna experter säkerställer att värmepumpen går som den ska och fungerar effektivt. Ett bekymmer mindre för dig.

Söker du rådgivning eller ett erbjudande?

Vi är här för att hjälpa dig, oavsett om du redan har bestämt dig eller har fler frågor om våra värmepumpar och gaspannor. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret, så kontaktar en Vaillant-partner dig.

Kontakta oss idag!

Önskar du ökad trygghet och komfort?

Vi erbjuder service över hela Sverige, oavsett om det gäller gaspannor eller värmepumpar. Tekniken i dagens system kräver specialkunskap och därför rekommenderar vi att du som kund tecknar ett serviceavtal.

FAQ – Här svarar vi på kundernas vanligaste frågor om värmepumpar