Hitta
Kontakta oss
Hitta din Vaillant-partner

Mer kunskap. Mer kompetens. Mer framgång.

  • Vi presenterar nya Vaillant Academy - en enda plattform som erbjuder ett brett utbud av utbildningsalternativ.
  • Vaillant Academy hjälper kontinuerligt dig att förbättra din tekniska kunskap och expertis.
  • Allt med ett enda mål: att ge dig bästa möjliga stöd i alla ämnen när som helst.
Påbörja din resa nu!

Vaillant Academy

På Vaillant erbjuder vi dig ett brett utbud av utbildningsmoduler som är skräddarsydda för dina specifika behov. Förutom teoretisk kunskap som du snabbt och enkelt kan omsätta i praktiken ser vi till att du får rätt informationsnivå för att känna dig säker på att arbeta med våra produkter. Du kan välja mellan ett Vaillant-utbildningscenter för praktisk erfarenhet eller en av våra många onlineutbildningar - alla tillgängliga i Vaillant Academy.

Vad du kan förvänta dig av nya Vaillant Academy:

Mer bekvämlighet

Vaillant Academy är tillgängligt dygnet runt, vilket innebär att du på ett bekvämt och flexibelt sätt kan få tillgång till vårt breda utbud av utbildningsinnehåll, när som helst. Från förklaringsvideor och e-learning, till att boka din nästa utbildning. Vår plattform gör det otroligt enkelt att hitta alternativet som passar dig bäst.

Mer individualitet

I Vaillant Academy hittar du alltid precis det utbildningsmaterial du behöver, anpassat till dina specifika förmågor och personliga intressen. Allt toppat med individualiserade utbildningsrekommendationer.

Mer flexibilitet

Vi erbjuder en kombination av kurser på plats och online, vilket ger dig större flexibilitet att integrera utbildningen i ditt schema. Oavsett om du är hemma eller på kontoret kan du när som helst använda plattformen för att boka in din nästa utbildning eller för att titta på de alternativ som erbjuds.

Mer framgång

I Vaillant Academy kan du hålla koll på dina individuella utbildningsframsteg. Du arbetar med utbildningsprogram som höjer dina teoretiska och praktiska färdigheter till nästa nivå, från första utbildningstillfället fram till att du får ditt certifikat. Allt för din individuella framgång.

Olika typer av utbildningar vi erbjuder

Utbildningsfilosofi

Personlig utbildning

Direktsända webinarer

Onlineträningar

Utbildningsfilosofi

Vår utbildning är utformad för dina behov. Lär dig planera, installera och underhålla Vaillant-system och hitta rätt utbildning för din kompetensnivå.

Alla våra utbildningsmöjligheter följer ett praktiskt tillvägagångssätt för att förbereda dig för dagens och morgondagens utmaningar.

Personlig utbildning

Delta i våra praktiska kurser på ett av våra utbildningscenter. Du kan få förstahandsupplevelser av Vaillants systemutbud medan våra engagerade utbildare delar med sig av sin expertis till dig. I Vaillant Academy kan du söka efter en specifik kurs eller teknik och använda filterfunktionen för att söka efter en session i ett Vaillant-utbildningscenter nära dig.

Gå till utbildningsevenemang för att boka din plats i nästa Vaillant-utbildning.

Direktsända webinarer

Våra webbinarier ger dig möjligheter att lära dig mer om vad du kan göra när du sitter på ditt kontor eller i ditt hem. Oavsett om du vill öka dina kunskaper om vår teknik eller om du vill hålla dig uppdaterad om den senaste lagstiftningen kan du hitta ett webbseminarium som uppfyller dina behov.

Du kan delta i webbseminarierna via kommunikationsplattformen Zoom.

För att registrera dig går du till Vaillant Academy och bläddrar bland vårt utbud av webbseminarier i avsnittet för utbildningsevenemang.

Onlineträningar

Våra onlineutbildningsmoduler är utformade för att komplettera våra personliga utbildningar. Du kan lära dig mer om Vaillant-teknik i din egen takt, bekvämt hemma eller på kontoret.

Utöver onlineutbildningsmodulerna kan du uppleva våra kontroller med en simulering. Välj den enhet du vill lära dig, upplev hur enkla och intuitiva funktionerna är och lär dig steg för steg i din egen takt.

Alla tillgängliga online-resurser finns i avsnittet Lektioner i Vaillant Academy.

Våra expertiscenter

Våra utbildningscenter på olika platser är utformade för att ge dig den rätta inlärningsmiljön. Under ledning av din Vaillant-utbildare kan du uppleva hela Vaillant-produktportföljen.

Moderna träningscenter

Upplev din utbildning i en av våra välutrustade och moderna utbildningscenter där våra utbildningsexperter vägleder dig genom information och övningar om vår produktportfölj.

Bli Vaillant-partner!

Som Vaillant-partner får du tillgång till prislistor, utbildningsprogram, servicemeddelanden, installations- och servicehandböcker och mycket mer.