Hitta
Kontakta oss
Hitta återförsäljare

Värmepumpar av tysk kvalitet

- Ta det första steget mot att bli en miljöhjälte med bara ett klick och registrera.

Kontakta oss nu!

Ren meisterklasse, som är gjord för förändring

Framtidssäkrad verksamhet för dig, och hållbar effektivitet för dina kunder. Den nya aroTHERM plus luft/vatten-värmepumpen går snabbt att installera och är så effektiv att den kan användas i både nya byggnader och i moderniseringsprojekt.

Den reducerar kundens CO2-utsläpp eftersom den är särskilt miljövänlig och också mycket energieffektiv. Därför kan den användas säkert och under lång tid.

Med denna värmepump kan du bli en miljöhjälte på nolltid.

6 fördelar för miljöhjältar

Exklusiv support

Vaillant kommer att vara din specialistpartner med skräddarsytt material för din lansering av aroTHERM plus, exempelvis:

  • Omfattande marknadsföringsmaterial
  • Material till sociala media mm.

Teknisk support

  • Programvarulösningar för snabb installation av värmepumpar
  • Färdiga systemlösningar
  • CAD/VDI 2D- eller 3D-modeller
  • Personliga systemlösningar

Utbildning och certifiering

Du erbjuds omfattande utbildning, och du kommer alltid att vara uppdaterad.

Personlig rådgivning

Vi hjälper dig gärna med vårt omfattande servicenätverk och teknisk support

Kundtjänst

Från driftsättning till underhåll, våra tekniker kan hjälpa och supportera dig via telefon.

Pålitligheten hos en marknadsledare

I över 140 år har Vaillant varit en pionjär inom ny värmeteknik – med ungefär fyra decenniers erfarenhet av värmepumpar. Alla våra produkter genomgår omfattande säkerhetstester. Detta innebär bland annat:

  • Klimatkammare
  • Akustiskt labb
  • Falltest

Dra nytta av de många fördelarna med Vaillant-värmepumpar

Ta det första steget mot att bli en miljöhjälte med bara ett klick och registrera.

Snabb installation

Två personer kan installera aroTHERM plus på bara en arbetsdag – och kräver ingen kylbehörighet. För att se till att allt går som det ska erbjuder Vaillant ett brett sortiment med tillbehör och tjänster.

Lär dig mer om fördelarna och låt oss övertyga dig.

Värmepumpsortimentet från Vaillant

Mycket energieffektiv

Med ett COP på upp till 5,4 [A7/W35] kan aroTHERM plus leverera anmärkningsvärda energibesparingar för dina kunder och dessutom stora mängder varmvatten.

* Energibesparingen som uppnås eller kan uppnås beror på olika faktorer (t.ex. lokala elpriser, föregående uppvärmningstyp, uppvärmningsinställningar, användning, installationsplats, utomhustemperatur) och kan därför variera.

Perfekt för moderniseringsprojekt

aroTHERM plus är din nya bästa vän för renoveringsprojekt. Med en hög framledningstemperatur på 75°C gör den lämplig även mot radiatorsystem– till och med vid en uppvärmningstemperatur på 65 °C och en utomhustemperatur på ner till –10 °C. Detta innebär att du kan använda denna modell för att ersätta ett system med fossilt bränsle i enfamiljshus.

Lägg till aroTHERM plus i ditt sortiment nu och bli en miljöhjälte.

Kontakta oss nu!

Miljövänlig teknik

Det nya naturliga köldmediet som används, R290, har en särskilt låg global warming potential (GWP) på 3, vilket betyder att systemet är mycket miljövänligt.

Förbrukningen gör den också snäll mot klimatet: aroTHERM plus är mycket effektiv och kan kombineras med solcell-system. Dina kunder kommer därför att kunna minimera sina CO2-utsläpp.

Framtidssäkrad teknik

Det naturliga köldmediet som används i aroTHERM plus omfattas inte av f-gasförordningen. Detta innebär att du kan vara säker på att du kan använda värmepumpen under en lång tid, vilket hjälper dig till hållbar framgång.

Som miljöhjälte kan du skydda miljön och få garanterad framgång!

Kontakta oss nu!

Supertyst

Tack vare Sound Safe System är aroTHERM plus lika tyst som rasslande löv. Med en bullernivå på endast 28 dB(A) vid ett avstånd på 3 meter i silent mode kan utomhusenheten vara igång även i områden med tätt byggda radhus utan problem.

Lyssna själv med vår webbaserade Soundbox hur tyst aroTHERM plus och hela vårt sortiment av värmepumpprodukter är. Låt tystnaden tala!

Värmepump webbaserad Soundbox