Hitta
Kontakta oss
Hitta din Vaillant-partner

Träffa oss på Fjällkalaset i Lindvallen!

I år är det tionde året som Mix Megapol genomför sitt härliga evenemang Fjällkalaset, och Vaillant är årets huvudsponsor. Mellan 9 och 12 februari intar kanalens programledare Lindvallen där det blir livesändningar, underhållning med svenska artister och andra aktiviteter.

Ställ frågor till våra experter

Vi kommer finnas på plats i Lindvallen 10-11 februari med vår egen värmestuga, samt Team Vaillant. Våra experter kommer finnas på plats för att svara på frågor och funderingar om bland annat värmesystem och värmepumpar. De kommer kunna ge tips och rekommendationer, och även göra personliga energiberäkningar på plats.

Många fina priser att vinna

Vaillant erbjuder många fina priser att vinna på plats. Om du testar lyckohjulet vid värmestugan kan du vinna praktiska priser som exempelvis mössor och sittunderlag. Registrerar du din mejladress får du även tillgång till två mobilspel som du kan spela hemifrån. Där kan du vinna en snowracer och ett högkvalitativt skidset från K2.

Men vi sparar det bästa till sist: Tar du en selfie med familjen på den gigantiska solstolen som finns vid Experium, lägger upp bilden på sociala medier med #VaillantpåFjällkalas och taggar Vaillant Sverige senast 11 februari kl 15:00, kan du vinna en middag för fyra personer på O’Learys samma kväll. Värdet är upp till 2 500 svenska kronor.