Hitta
Kontakta oss
Hitta din Vaillant-partner

Tips för modernisering

- med Vaillant för ditt nya uppvärmningssystem

Boka rådgivning

Lita på ett pålitligt varumärke för att modernisera ditt nya värmesystem

Tillsammans med våra certifierade handelspartners och dig som kund hittar vi rätt värmesystem. Och även efter installationen tar vi ansvar för en säker drift. Din komfort hemma kommer att öka betydligt – och det till lägre kostnad.

Det lönar sig att modernisera din uppvärmning

Uppvärmning och varmvatten anpassat efter dina behov.

Med ett nytt uppvärmningssystem kan du kraftigt reducera energiförbrukningen och därmed spara pengar.

Ta reda på vilken teknik som passar din bostad bäst.

Ett mysigt hem är ett tidlöst behov

Även efter många år levererar ett modernt uppvärmningssystem komfort i ditt liv – anpassat till dig och din familj.

Jämn fördelning av värme. Överallt.

Ett nytt värmesystem fördelar värmen jämnt i rummen. För ett hälsosamt, behagligt klimat behövs ett ventilationssystem. Det hjälper även till att förebygga mögelbildning.

Varmvatten. Alltid när det behövs.

Väntar du på att vattnet ska värmas upp? Växlar duschen mellan varmt och kallt? Med ett nytt uppvärmningssystem slipper du detta. Njut av tillräckligt med varmvatten, så mycket som du behöver.

Reglera uppvärmningssystemet. Helt efter dina behov.

Ställ in önskad temperatur för varje rum, enkelt i appen. Oavsett om du är på jobbet eller på semester så har du alltid tillgång till ditt uppvärmningssystem.

Service du kan lita på

Njut av ditt hem och att allt sköts på bästa sätt. Med pålitliga, tåliga produkter i hög kvalitet, tillverkade i Europa. Och en garanti på upp till 10 år och ett stort servicenätverk som snabbt kan vara på plats.

Så här vackert kan man spara pengar

När vi håller på med ett renoveringsprojekt har vi alltid en massa idéer.

Men hur är det med uppvärmningssystemet? Det gamla systemet är för energikrävande – vilket snabbt märks i plånboken.

Det finns fördelar med ett nytt uppvärmningssystem som du kanske inte ens tänkt på: driftskostnaderna kan sänkas betydligt, utan att påverka komforten.

Lägre kostnader

Eftersom ett nytt uppvärmningssystem kräver mindre energi blir driftskostnaderna betydligt lägre. Tack vare den utökade garantin på upp till 10 år finns inget behov av att räkna med oförutsedda kostnader.

Väl investerade pengar

När räntorna är låga kan ett nytt uppvärmningssystem vara en bra investering. Det finns också fördelaktiga subventioner att ansöka om. I allmänhet gäller följande: ju miljövänligare ditt nya uppvärmningssystem är, desto högre subventioner.

Öka värdet på din fastighet

Ett nytt uppvärmningssystem uppfyller högre energieffektivitetskrav. Det lönar sig när du vill sälja din bostad.

Ta tillvara på resurser

Ju äldre uppvärmningssystem, desto högre gas- eller oljeförbrukning. Detta påverkar din plånbok och miljön negativt. Med ett nytt system reduceras förbrukningen och du bidrar till att bevara naturens resurser.

Värmepumpar

Enligt vår erfarenhet är värmepumpar särskilt lämpliga för modernisering av ett befintligt uppvärmningssystem.

Högsta subventioner

Den nya standarden: värmepumpar

Framtidsinriktade och energibesparande – värmepumparna använder upp till 75 % värme från omgivningen, som är gratis och finns i luft, mark och grundvatten. Dessutom krävs ca. 25 % elektricitet för drift.

  • Allrounder: värme, varmvatten och kylning
  • Särskilt effektiv i kombination med en energibesparande isolering och golvvärme
  • Låga driftskostnader tack vare användning av gratis energi i omgivningen

Få råd om vilken teknik som är lämplig för ditt renoveringsprojekt

Ytterligare komponenter förbättrar din renovering

Våra produkter är riktiga lagspelare. De gillar att jobba och kommunicera i ett system, till exempel med ett kontrollerat ventilationssystem. Så det är inga problem om du vill använda ännu mer förnybar energi. Vaillants alla enheter är enkla att installera och kan utökas efter behov.

Smarta reglage

Övervaka och justera ditt värmesystem bekvämt. Ställ in temperaturen på värmeenheten eller via smarttelefonen var du än befinner dig och spara energi. Perfekt reglering via en enda systemkontrollenhet.

Servicefrågor

Vaillants garanti för varmvattenberedare

Vaillant utvecklar robusta och tåliga uppvärmningssystem. Därför ger vi dig även 5 års garanti på alla våra gaspannor. Om ditt system uppvisar några tillverkningsfel under denna period betalar vi för reservdelar och för montörens arbete.

Vaillant underhållsavtal

Regelbundet underhåll är också viktigt för att säkerställa att driften av ditt uppvärmningssystem är ekonomisk och säker, under flera årtionden framöver. Ett underhållsavtal från Vaillant ger dig allroundservice.

Få råd om vilken teknik som är lämplig för ditt renoveringsprojekt