Hitta
Kontakta oss
Hitta din Vaillant-partner

Så tyst att grannarna älskar dig – se vår nya film här!

Välkommen till Vaillant – en av världens ledande tillverkare av värmepumpar. I 148 år har vi utvecklat effektiva uppvärmningslösningar som världen över skapat sköna och gynnsamma inomhusklimat.

Varje produkt genomgår över 100 olika tester i vårt tyska produktutvecklingscenter, där vi analyserar allt från ljudnivå och hållbarhet till olika klimatförhållanden. Våra höga kvalitetskrav gör att Vaillant ständigt ligger i framkant av utvecklingen. Ett positivt exempel är innovationsarbetet inom ljud, som gör våra värmepumpar bland de tystaste på marknaden.

Välkommen att känna sommarlugnet med värmepumpen aroTHERM plus – så tyst att varken du eller grannarna hör den.

Se vår nya film här:

Njut av tystnaden

Material av högsta kvalitet med låg vibrationsgrad, en specialtillverkad filt för ljudisolering och en stor tyst fläkt – bara några av alla innovationer bakom vårt Sound Safe System. Allt detta gör att värmepumparna från Vaillant är bland de tystaste på marknaden.

Upplev den tysta driften

Ljudtest

I vårt moderna mätrum för akustik kan högkänsliga mikrofoner upptäcka även de lägsta ljudnivåerna. Här mäter vi både själva ljudstyrkan och utvärderar ljudkvaliteten. Vi vet nämligen att även låga ljud kan vara riktigt irriterande och vår målsättning är alltid att reducera, modifiera eller – allra helst– eliminera olika bakgrundsljud.